1. Tudjuk, hogyan lehet „felokosítani” a régebbi gyártóeszközöket.

Minden gyárban, amelyet nem az elmúlt néhány évben építettek, találhatók régebbi automatizálási rendszerek, amelyeknek eltérő a működésük, programozásuk vagy éppen a kommunikációjuk. Mi jól ismerjük ezeket a régebbi technológiákat, és tudjuk, hogyan lehet ezeket modernizálni, hogy megfeleljenek a mai elvárásoknak.

2. Tudjuk, hogyan lehet a meglévő eszközöket kiegészíteni, hogy egy okos rendszer részei lehessenek.

Ha egy meglévő eszköz képességei nem teszik lehetővé, hogy  közvetlenül illesszük az Ipar 4.0 rendszerhez, mi tudjuk, milyen kiegészítő eszközt kell alkalmazni ahhoz, hogy költséghatékonyan integrálni lehessen.

3. Tudjuk, hogyan kell létrehozni egységes termelésirányítási rendszert (Process Control System, PCS)

Mindenhol, ahol a gyártásban IT-eszközöket használnak, azokat egy egységes, megbízható és biztonságos rendszerbe kell integrálni. Mi jól ismerjük a követelményeket, amelyeknek egy ilyen rendszernek meg kell felelnie, és alkalmazni tudjuk ezeket a már meglévő eszközökre.

4. Tudjuk, hogyan kell egy egész gyárra kiterjedő adatgyűjtő rendszert létrehozni

Minden okos rendszer alapja a gyár összes termelési adatának folyamatos, biztonságos és egységes formátumú, egy helyre történő gyűjtése, amelyet „Big Data”-nak hívunk. Mi tudjuk, hogyan lehet létrehozni ezt, és hogy hogyan lehet ehhez kapcsolni a már meglévő IT infrastruktúrát.

5. Tudjuk, hogyan lehet létrehozni gyártás-végrehajtási rendszert (Manufacturing Execution System – MES)

A MES kezel egységesen minden termelési és a termeléshez köthető üzleti adatot. A folyamatokat figyeli, ha szükséges automatikusan befolyásolja, és folyamatosan átlát-hatóvá teszi mind a termelés-, mind az üzleti vezetés számára. Mi képesek vagyunk ilyen rendszert létrehozni és összekötni a meglévő vállalatirányítási rendszerrel.

6. Tudjuk, hogyan lehet gépi tanuló algoritmusokat használni a meghibásodások megakadályozására és a selejt elkerülésére.

A gépi tanuló algoritmusok a termelési adatok mélyelemzésével előre tudják jelezni az elkerülhető meghibásodásokat és a selejtet okozó hibás működést. Mi képesek vagyunk ilyen algoritmusok fejlesztésére és azokat helyileg tudjuk alkalmazni, így az ügyfeleinknek nem szükséges érzékeny adatokat harmadik félnek kiküldeni.